Тениската. Каква трансформация. От скромно бельо до върхa на елегантното облекло. Това е стикерът на бронята за торса ви. Билборд за вашето тяло. Универсалността е безкрайна и ето защо е идеалният избор за всеки ден и всеки повод:


1. Тениските са достъпни


Да носиш тениска и да изглеждаш различно, стилно, изразявайки своята индивидуалност, при това на съвсем достъпна цена. Не звучи ли като музика за ушите ви? На цената на единия ръкав на някоя маркова риза, ще си купите 4 или 5 страхотни тениски. Тениски с щампи, които ще изразяват теб! Не е необходимо да ги носите на химическо чистене. Не е необходимо да се гладят кой знае колко прилежно. В много случаи е достатъчно просто да ги изпънете добре при простиране. Просто слагаш една и тръгваш.

И докато типичният офис костюм, извън офиса може да изглежда твърде „сухарски“ или направо – неуместен за някои събития, то тениската може да се носи на работа, например под сако или блейзер, а след работно време с нея можете да отидете навсякъде – на бар, на среща, на кино. 


2. Тениските са истински еквалайзер

Хората с пари могат да си купят по-скъпи, по-добре прилепнали, по-стилни дрехи. Те могат да правят всички тези неща, без да пренебрегват важните неща, като жилище, транспорт и храна. Когато някой носи наистина хубави, скроени дрехи, посланието е: „Имам пари и искам да го знаеш“. Това е несъзнавана (а може би съзнателна) форма на превъзходство. Доминирането е плашещо. Сплашването може да доведе до негодувание. Възмущението може да доведе до разделение. Защо да създавате ненужно разделение и пристрастия там, където нямате нужда от това?

Някои хора имат пари. Но носят тениски. 


3. Те „говорят“ (или не)


И в буквален, и в преносен смисъл. Тениската може да представлява марка или послание, с което се идентифицирате. Тя може да бъде жизнерадостна и артистична. Може да бъде смешна или саркастична. Може да бъде тясна или свободна. Може да бъде съвсем обикновена и изчистена. Възможностите са безкрайни. Което е точно това, което искате. Еквалайзер, който все още излъчва индивидуализъм.4. Те създават взаимоотношения


Виж. Този човек носи тениска на Междузвездни войни. А вие сте луд фен на Междузвездни войни! Обзалагате се, че този човек също обича Междузвездни войни. Какъв страхотен начин да започне разговор между вас и колега, с когото рядко общувате. Нов най-добър приятел?


5. Те са невероятно удобни и комбинативни


Тениска с джинси? Класика. Тениска под сакото? Спортно-елегантно и шик, зависи как ще комбинираш аксесоарите. Тениска в жегата, но тениска можете да носите и върху блуза с дълъг ръкав при по-студено време. 


Сериозно. Има ли нещо по-удобно, по-меко и уютно от тениска?


Какво правиш, когато се прибереш у дома и се отправиш към леглото? Обличаш тениска.


Просто носете една всеки ден.


Спестихме ти 3 минути и половина утре.


Моля.