Меню
Вашата количка

Продажба на висококачествени, професионално изработени тениски на най-ниски цени!

Политика за връщания и замени

Политика за връщания и замени
На тази страница са изброени стъпките и условията по извън www.t-shirt21.com ршване на връщания и замени на стоки, закупени от онлайн магазин www.t-shirt21.com, собственост на “БойсГруп” ООД, с ЕИК 206720996 и адрес за кореспонденция: България,  гр. Пловдив, ж.к. Трекия, бл. 203 info@t-shirt21.com

“БойсГруп” ООД следва законоустановените стандарти за връщане и отказ на поръчка, установени от Комисията за защита на потребителите в България и описани в общите условия.

Всеки потребител има право да върне или замени стока закупена от www.t-shirt21.com в срок до 15 дни.

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ

1) ЗАЯВКА ЗА ЗАМЯНА
Ако желаете да замените артикул от Вашата доставена поръчка трябва да се свържете с нас с имейл на info@t-shirt21.com  или по фейсбук.

2) РЕАЛИЗИРАНЕ НА ЗАМЯНАТА
Ако причината за замяната е наша грешка, ние ще поемем изцяло куриерските такси за получаването на заменения продукт, както и за изпращането на новия такъв.

Ако причината за замяната е грешка в размера или грешка при селекцията на самия продукт, то клиентът е длъжен да заплати куриерските такси.

Веднага щом получим пратката от Вас и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас размери/продукти.

ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ

1) ЗАЯВКА ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако желаете да замените артикул от Вашата доставена поръчка трябва да се свържете с нас с имейл на info@t-shirt21.com  или по фейсбук.
Трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително: номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител)
причина за връщане
посочете, дали желаете изцяло възстановяване на сумата от наша страна

2) ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Клиентът може да върне продукти, закупени от www.t-shirt21.com до офис на Еконт в гр. Пловдив, ж.к. Трекия, бл. 203 , като уведоми предварително за това екипа на www.t-shirt21.com на е-mail info@t-shirt21.com

3) ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ
След като получим обратно върнатата от Вас стока и в случай, че не желаете замяна на продуктите, ние ще възстановим сумата в срок до 30 дни след предоставяне на информация за банкова сметка, по която да бъде преведена сумата.

4) ПОВРЕДЕНИ СТОКИ
При замяна или връщане на стоки закупени от www.t-shirt21.com трябва да се спазват следните изисквания:

Стоките да НЕ са с нарушена цялостна опаковка, както и да не са със скъсани или липсващи етикети и/или аксесоари;
Стоките да НЕ са подлагани на пране и/или химическа обработка, не трябва да са носени, гладени или със замърсявания.

Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания, www.t-shirt21.com запазва правото си да върне стоката на клиента без предупреждение!

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че използвате сайта ни по най-добрия възможен начин.